Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Vannmelonkake med is

    Oppskrift fra
    Smaken av Oslo
    Vanskelighets­grad
    Enkel
    Dette må være verdens sunneste kake. Ikke trenger du stekeovn for å lage den heller og du kan lage hele kaken på 15 minutter!
    Noen vil kanskje argumentere at det strengt tatt ikke er en kake, men en ny måte å servere fruktsalat på. Og det er selvfølgelig riktig. 
    Uansett – her er tre gode grunner til å lage vannmelonkake: 1. Den smaker helt nydelig. 2. Den er super lettvint å lage. 3. Den vil imponere gjestene! 

    Dette trenger du:

    • 1 vannmelon
    • 1 boks Sørlandsis Tricolor
    • Frukt og bær etter ønske
    • Fersk mynte

    Slik gjør du:

    1. Kutt topp og bunn av vannmelonen, slik at du får en så rett som mulig «kakebunn». Tørk av melonen og plasser på et kakefat. (Resten av melonen kan du bruke senere i smoothie eller fruktsalat)
    2. Pynt melonkaken med frukt og bær langs kanten nede på fatet og oppe på toppen. La det være igjen litt plass på midten til Dugg-iskremen.
    3. Ta opp iskrem fra frysen og la den stå til den har tint så mye at du kan lage fine kuler av den.
    4. Plasser så mange is-kuler du får plass til midt på vannmelonkaken og dryss ekstra fruktbiter og bær på toppen.
    5. Pynt med mynteblader og server.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Iskake deluxe!
    Sandwich-slott! En kongelig iskake
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring