Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Tutti-Frutti Vulkan

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Slik gjør du:?

    Fyll litt tutti-frutti og tutti-frutti saus i bunnen av begeret. Lag en softis på 120-130gram, dryss over Tutti-frutti strøssel. Bruk baksiden på en is scoop for å lage en fordypning i isen. Fyll fordypningen med Tutti-frutti saus.

    Se video med instruksjon her

    Dette trenger du

    • 1 stk Pappbeger 150ml Epd:902551
    • 120-130 g Softis mix fersk Epd:2494383
    • 15 g Nic topping tutti frutti saus Epd:5536248
    • 15 g Hennig-Olsen Tutti frutti Epd:5683412
    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Pappbeger
    Softis-mix fersk
    Tuttifrutti 1kg

    Du liker kanskje også

    Nonstop Vulkan
    Oreo Vulkan
    Jordbær Vulkan
    Krokan Vulkan
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring