Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • SmĂĄis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • VĂĄre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • VĂĄrt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • SpørsmĂĄl & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • PĂĄske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • SoftisbĂĄt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Sunnere havrelapper med DUGG Yoghurtis

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    DUGG er en serie med frisk yoghurtis og sorbet med naturlige ingredienser og lavere kaloriinnhold. Kombinert med sunnere havrelapper har du en helt super hverdagsdessert som kan nytes med god samvittighet – hver dag! 🙂 Denne oppskriften har vi laget i samarbeid med Grethe Roede, og gir ca 12 små lapper.

    Dette trenger du:

    • 1 boks DUGG Yoghurtis Jordbær
    • 1 hĂĄndfull friske jordbær
    • 1 ts jordbærsyltetøy (valgfritt)
    • 2 bananer
    • 2 egg
    • 3 dl havregryn
    • 1 ss smør eller margarin

    Slik gjør du:

    1. Skrell og mos bananene lett med en gaffel.
    2. Bland sammen egg, most banan og havregryn i en foodprosessor eller blender i ca 5 minutter til du får en luftig og jevn røre.
    3. Dekk til røren og la den stå og svelle i 10 minutter slik at den blir litt tykkere.
    4. Varm en teflonpanne pĂĄ middels varme og tilsett litt flytende melange.
    5. Bruk gjerne en spiseskje og legg røren i små lapper i stekepannen. Snu lappene med en stekespade når den har blitt gyllenbrun på undersiden.
    6. Ta yoghurtisen ut av frysen, mens du deler jordbærene i mindre biter.
    7. Server gjerne lappene i en stabel med yoghurtis, friske jordbær og en liten teskje jordbærsyltetøy på toppen!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje ogsĂĄ

    DUGG Sorbet & chiapudding
    Sunnere "Eton mess" med DUGG yoghurtis
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for ĂĄ se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring