Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Sorbetkake – sunnere iskake med DUGG

    Oppskrift fra
    Spoon
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Alle dine favorittsmaker i en og samme kake! Sorbetene fra DUGG serien har et høyere innhold av frukt og gjør denne ekstra smakfull. Denne iskaken lager seg selv, alt du trenger er å legge sorbet lagvis i en brødform, fryse ned og nyte. Smaker ekstra godt med litt friske bær til servering:)

    Her har jeg brukt bringebær, sitron og mangosorbet men den kan lett lages med mer eller mindre smaker.

    Dette trenger du:

    • 1 boks DUGG Sorbet Mango
    • 1 boks DUGG Sorbet Sitron
    • 1 boks DUGG Sorbet Bringebær

    Slik gjør du:

    1. Ta ut sorbet av fryseren og la den stå i 5-10 min til den er myk. Finn frem en brødform og kle med bakepapir. 

    2. Bruk en stor spiseskje og legg bringebærsorbet, mangosorbet og sitronsorbet tilfeldig rundt i formen. Klapp det forsiktig ned i hjørnene og kantene slik at det ikke blir «hull» i formen. Her er det helt valgfritt hvordan man bygger opp kaken og om man ønsker det i lag eller marmorert er helt opp til deg. 

    3. Legg lagvis sorbetene helt til du kommer til toppen av formen, press lett ned underveis. Sett tilbake i fryseren og la den stå i minst 4 timer så er du sikker på at den har blitt helt hard. Når du er klar for å servere tar du tak i kantene på bakepapiret og drar kaken ut. Bruk en skarp kniv og skjær skiver av kaken. 

    Server med friske bær hvis du ønsker det. 

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    DUGG-shake
    DUGG Mango- og bringebærsmoothie med crunch!
    Hjemmelagde is-pinner med DUGG kokos-is og granola
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring