Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Sommerbliss

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Slik gjør du:
    Fyll 6 topper med softis oppi begeret.
    Sprøyt over mango-pasjonssaus
    Dryss over tuttifrutti og sjokolade minilinser

    Se enkel instruksjonsvideo her

    Begeret som er avbildet kan bestilles via Nor Engros/Gustav Pedersen.

    Varenr.: 446723 
    Produktnavn: Beger
    kartong 250ml 137x96x32mm (NB skaffevare)

    Ønsker du å kun handle via Asko servering, så er Pommes Beger News 3,5x7x12cm medium et godt alternativ EPD: 6026157

    Dette trenger du

    • 1 stk Serveringsbeger
    • 120-140 gr Softis mix fersk Epd:2494383
    • 20 g Hennig-Olsen Mango-pasjonsaus
    • 10g Hennig-Olsen tutti frutti Epd:5683412
    • 20g Nic strøssel sjokolade minilinser Epd:5944095
    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Softis-mix fersk
    Mango-pasjonsfruktsaus 635g
    Tuttifrutti 1kg

    Du liker kanskje også

    Sommerbliss
    NonStop og Oreo
    Søt & Sur
    Hjerteflørt
    Kakaokrønsj
    Rosa skyer
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring