Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Sjokoladefondant med DUGG

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Mmmm – her får du oppskriften på en farlig deilig dessert! Sjokoladefondant og iskrem er en uslåelig kombinasjon. Den mektige sjokoladefondanten balanserer du perfekt ut med vår forfriskende DUGG-serie av yoghurtis og sorbeter.

    Ps! Hold et godt øye med fondanten i ovnen, ett minutt for mye kan utgjøre stor forskjell.

    Dette trenger du:

    • 1 boks DUGG Yoghurtis Jordbær
    • 1 boks DUGG Sorbet Bringebær
    • 125 g smør
    • 125 g sukker
    • 150 g kokesjokolade
    • 1,5 dl hvetemel
    • 3 egg

    Slik gjør du:

    1. Rør sammen smør og sukker i vannbad. Rør deretter inn sjokoladen.

    2. Ta blandingen ut av vannbad og rør inn hvetemelet.

    3. Rør inn ett og ett egg.

    4. Fordel røren i små muffinsformer, som passer til en dessertskje.

    5. Stekes på ca. 225 grader i 3-4 min. (Når det danner seg en skorpe oppå skal de stekes i omtrent 1 minutt til.)

    6. Server med DUGG Sorbet Bringebær, DUGG Yoghurtis Jordbær og friske bringebær. Dryss et lite lag melis over rett før servering!

    Tips! Røren kan lages dagen i forveien, eller fryses ned for så å tines og stekes i former.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    DUGG Ismocca
    Sunnere "Eton mess" med DUGG yoghurtis
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring