Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Sjokobombe! Desserten for sjokoladeelskeren

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Desserten med stor D når du er kjesken på noe skikkelig godt. I denne oppskriften finner du sjokolade i utallige former! Den kalde iskremen avbalanserer alt det søte, og her har vi tatt med våre to varianter deilig sjokoladeis.

    Brownies kan du enkelt lage selv fra bunn eller pose, du kan også kjøpe ferdig brownies på butikken. Lek med sjokolade i alle former og lag den ultimate sjokobomben!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Sørlandsis sjokobiter
    • 1 boks Sørlandsis sjokoladesmak
    • 1 Brownies, hjemmelaget eller ferdig
    • Sjokoladesaus
    • Sjokoladestrøssel

    Slik gjør du:

    Følg anvisning på browniesposen eller egen oppskrift. Plasser to kuler Sørlandsis Sjokoladesmak og to kuler Sørlandsis sjokobiter på topp av browniesen. Topp med sjokoladestrøssel, Daimkuler og sjokoladesaus.

    Tips! Om browniesen fortsatt er varm kan den med fordel serveres i formen. Sett Sørlandsis-boksene på bordet sammen med strøssel i ulike skåler og nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Sjokoladefondant med DUGG
    Mørk sjokoladekake med Inspira Premium Peanøttis og ekte karamellsaus
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring