Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Cookie Dough-is med kaffe-crumble og kaffe-saus

    Tid
    10 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Denne desserten må du prøve! En fantastisk lagvis dessert med super premium Inspira Cookie Dough, knasende kaffecrumble, krem, kaffesaus laget på Hennig-Olsens sjokoladesaus og Hennig-Olsens karamellfudge.

    Denne desserten kan du lage klar på forhånd, sette kaldt, og servere gjestene når søtsuget melder seg.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Cookie Dough
    • 1 boks Hennig-Olsens sjokoladesaus
    • 1 pose Hennig-Olsens karamellfudge
    • 2 dl sterk kaffe eller espresso
    • 1 pakke Bixit-kjeks
    • 50 g smør
    • 2 dl krem, piskes

    Slik gjør du:

    1. Finn passende porsjonsglass som settes kaldt.
    2. Lag kaffesaus ved å kombinere en shot espresso eller noen teskjeer sterk kaffe med Hennig-Olsens sjokoladesaus.
    3. Pisk krem av fløte med litt sukker.
    4. Smelt 50 g smør og bland i en shot espresso eller noen teskjeer sterk kaffe. Knus bixitkjeks og bland sammen. Sett i ovnen i 10 min på 180 grader.
    5. Ved dandering legger du lagvis crumble, iskrem, saus og krem. Topp med en kule iskrem, ekstra saus og karamellfudge.
    6. Server og nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Cookie Dough
    Karamellfugde strøssel 100g

    Du liker kanskje også

    Affogato - verdens enkleste dessert!
    Gulrotkake med Inspira Frappé Karamell
    Festdessert med Inspira Lemon Pie
    Festdessert med iskrem
    Inspira Melkesjokoladeis med salt pepperkake-karamellsaus og crumble
    Opp-ned iskake med kirsebæris
    Opp-ned iskake med HaPå-popcorn
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring