Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Isabella iskrem-unicorns

    Oppskrift fra
    Smaken av Oslo
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Det er umulig ikke å elske en enhjørning. De magiske, nydelige skapningene med vakre øyne, flagrende man og horn i panna.Alle digger Isabella-is som du kan få kjøpt i store pakningene. Enhjørning + Isabella må jo bli fantastisk! Ikke sant? Mine Isabella-enhjørninger er enkle å lage – men ser magiske ut! Her kan du gå berserk med strøssel og annen kakepynt. Jo mer – jo bedre!

    Dette trenger du:

    • 1 pk Isabella Multipack
    • 1 plate hvit sjokolade
    • Noen ruter mørk sjokolade
    • Marsipan
    • Strøssel
    • Sølvskimmerpulver, valgfritt

    Slik gjør du:

    Slik gjør du:

    1. Først lager du enhjørning-ører og -horn i marsipan.
    2. Rull ut små kuler til ørene. Press håndtaket på en skje inn i kulen og form øret rundt håndtaket. Legg til side på et brett dekket med bakepapir.
    3. Rull tynne pølser av marsipan som du tvinner sammen. Kutt i passe lengder til horn, én til to centimeter og tvinn litt ekstra så du får en spiss ende og en butt, som skal settes på isen. Pensle med sølvskimmer.
    4. Smelt en halv plate hvit sjokolade i mikrobølgeovnen eller over vannbad. Ta en og en Isabella-is ut av fryseren og dekk toppen av isen med hvit sjokolade og dryss strøssel på. Du må jobbe fort, for sjokoladen stivner fort på den kalde isen! Legg isen tilbake på brettet i fryseren og begynn på neste Isabella-is.
    5. Når alle isene har fått hvitt sjokoladetrekk, kan du hente én og én opp av frysen for pynting. Fest ører og horn med smeltet hvit sjokolade. Smelt mørk sjokolade, og tegn opp øyne på Isabella-enhjørningen med et spisst grillspyd dyppet i sjokoladen. Legg i fryseren, og fortsett på neste.
    6. Nå er Isabella-enhjørningene ferdige til festen!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Isabella Vanilje 10 stk

    Du liker kanskje også

    Inspirashake
    Kuleis med klovnekjeks
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring