Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Frisk og frossen bringebærdrink

    Vanskelighets­grad
    Enkel
    Vurdering
    4.5/5

    Oppskrift av Paal Hennig-Olsen hentet fra boken Kystmat med Rune & Margit & Moi (Vigmostad & Bjørke, 2020)

    Dette trenger du:

    • 1 kule Dugg Sitronsorbet
    • 2 kuler Dugg Bringebærsorbet
    • En neve friske bringebær
    • 1,5 dl sitronbrus

    Slik gjør du:

    1. Ha alt i blender og miks godt. Begynn gjerne med væske i bunn.
    2. Serveres umiddelbart cocktailglass som har ligget i frysen.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Paals frosne Aperol sorbet-spritz
    Selskapsdrink med mango- og sitronsorbet
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring