Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Enkel 17.mai-iskake opp-ned

    Tid
    15 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Henda i været for 17. mai! Snu opp-ned på din favoritt vaniljeis og lag en fantastisk iskake til 17. mai-feiringen!

    Iskake er en sikker vinner på mai-bordet. Og hva er vel bedre enn en skikkelig enkel dessert som også ser og smaker fantastisk?

    Sørlandsis Vaniljeis Jubileum er en kremete og deilig is med ekstra fløte og eggeplommer, helt himmelsk samme med jordbær.

    Tips!

    Kaken kan lages i forkant, og settes på frys til serveringstid. Spar toppingen til øyeblikket du skal servere.

    Dette trenger du:

    • 2 bokser Sørlandsis Vanilje Jubileum
    • 1 pose Hennig-Olsens Ekte Krokan
    • 1 boks Hennig-Olsens Jordbærsaus
    • spiselige blomster og flagg

    Slik gjør du:

    1. Avkjøl serveringsfatet du vil bruke, så vil ikke iskremen skli rundt på brettet.
    2. Kutt jordbær i skiver, disse skal danne et lag mellom to is-bokser og bør være ca like høye.
    3. Ta ut to bokser Sørlandsis og la temperere på benken i fem minutter. Klem i kantene og hvelv opp-ned på fat.
    4. Ha et lag jordbær på toppen av første isboks, og hvelv isboks nr 2 oppå jordbærene.
    5. Topp med jordbær, spiselige blomster, krokan og jordbærsaus. Og flagg! Hipp hurra!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Ekte Krokan strøssel 100g

    Du liker kanskje også

    "Bombe Alaska" med iskrem!
    Mini pavlova med Tricolor is
    Opp-ned iskake i vinterdrakt
    Opp-ned iskake med HaPå-popcorn
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring