Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Dalgona iskaffe med vaniljeis

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Har du hørt om trend-drikken dalgona kaffe? Denne «dalgona kaffekremen» lages enkelt ved å piske sammen pulverkaffe, sukker og litt varmt vann til det blir et luftig skum. Og for å sette prikken over i’en på denne kremete herligheten, legger vi i en kule av vår deilige vaniljeis – Sørlandsis Vanilje Jubileum.

    Vil du lage en melkefri variant? Erstatt melken med mandelmelk og iskremen med Dugg Vegansk Kokosis.

    Vil du lage en variant uten tilsatt sukker? Erstatt sukker med sukrin og iskremen med Sørlandsis Duo Uten tilsatt sukker.

    Så er det bare å legge bilde av iskaffen ut på Instagram for en ekte, trendy Dalgona-opplevelse! 😉

    Dette trenger du:

    • 0,5 dl pulverkaffe
    • 1 boks Sørlandsis Vanilje Jubileum
    • 0,5 dl varmt vann
    • 4 dl lettmelk
    • isbiter

    Slik gjør du:

    1. Legg 0,5 dl pulverkaffe, 0,5 dl sukker og 0,5 dl vann i en bolle. Bruk en stavmikser til kremen blir stiv. Avkjøl i kjøleskap.
    2. Fyll et glass halvfullt med isbiter. Fyll lettmelk til det dekker isbitene.
    3. Legg en stor iskule med Sørlandsis Vanilje Jubileum over isbitene og melken.
    4. Legg dalgonakremen på toppen. Pynt med grovhakket sjokolade.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Sjokoladedrikk
    Kakao med iskrem
    Proteinshake med NYT iskrem
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring