Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Chiapudding og bringebærsorbet

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Hva er chiapudding? Jo, en super-pudding! Chiafrø er næringsrike og rike på plantefiber som trekker til seg væske. Når de blandes med for eksempel mandelmelk og yoghurt og lar den få stå og tykne, får du en super-pudding som passer kjempegodt med sorbet!

    DUGG Bringebærsorbet er en naturlig frisk sorbet, og en både melkefri og vegansk is. Sammen med chiapudding og friske bær utgjør de en uslåelig og sunnere snacks som gir en umiddelbar boost!

    Ps! Chiapuddingen trenger tid til å tykne. Bland den gjerne sammen kvelden før du skal servere, eller lag den på morgenen om du skal nyte den til kvelden.

    Dette trenger du:

    • 1 boks DUGG Bringebærsorbet
    • 2 dl eplejuice
    • 4 ss chiafrø
    • 1,5 dl mandelmelk
    • 2 ss gresk yoghurt
    • frukt og bær til topping

    Slik gjør du:

    1. Bland 4 ss chiafrø med 1,5 dl mandelmelk og 2 ss gresk yoghurt. Når den har fått tykne i kjøleskapet (gjerne over natten) er den klar!
    2. Ha 2 kuler bringebærsorbet og 2 dl eplejuice i en blender og miks godt. La den bli tykk så du kan toppe den med bær.
    3. Hell smoothie over puddingen, og topp den med frukt og bær. Her har vi brukt jordbær, bringebær og dragefrukt.
    4. Serveres med skje og nytes umiddelbart!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    DUGG Sorbet & chiapudding
    Vegansk kakao- og kokos smoothiebowl med is
    Sorbetkake – sunnere iskake med DUGG
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring