Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Bringebær smoothie bowl med sorbet

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    En fargerik og frisk smaksbombe! Bringebærsorbet er en populær variant i isdisken, og gjør seg ypperlig til å lage smoothies og smoothie bowls med.

    DUGG Bringebærsorbet er både melkefri og vegansk, og gir en fantastisk konsistens til smoothieskålen din og smaker kanskje ekstra godt når den kan nytes med skje? 🙂 Konsistensen blir ekstra fyldig og tykk nok til å kunne toppes med godsaker. Og magien ligger virkelig i toppingen! Variér mellom myke frukter og bær og harde nøtter og annen crunch – denne blandingen av teksturer gjør mye for smoothie-opplevelsen!

    PS! Oppskriften gjør seg godt med andre sorbet-varianter, prøv gjerne DUGG Mangosorbet eller DUGG Sitronsorbet for variasjon!

    Dette trenger du:

    • 1 boks DUGG Sorbet Bringebær
    • 2 ss yoghurt
    • 2 dl mandelmelk

    Slik gjør du:

    1. Ha 4 kuler bringebærsorbet, 2 ss yoghurt og 2 dl mandelmelk i en blender og miks godt.
    2. Pass på at konsistensen er god og tykk før du heller over i en dyp bolle.
    3. Topp med godsaker som gjerne knaser litt! Her har vi brukt granateple, rips og frosne bringebær.
    4. Serveres med skje og nytes umiddelbart!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Alkoholfri mojito med DUGG sorbet
    Frozen mango mocktail med DUGG sorbet
    Duo smoothiebowl med sitron- og mangosorbet
    Vegansk kakao- og kokos smoothiebowl med is
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring