Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Boller med is

    Fastelavnsbollene med vanlig krem har fått en smakfull motstander! Bruk deilig iskrem mellom nybakte boller, og du har en nydelig og kreativ dessert for både store og små.

    På bildet har vi brukt kuleis-variantene Monster og Mint, men du kan bruke Inspira Premium iskrem, Sørlandsis, eller det du allerede har i frysen. Smaker nydelig med nybakte boller, men ferdigboller er også lov. 😉

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Premium Kirsebæris
    • 1 boks Inspira Premium Vaniljeis
    • Ferske boller
    • Melis til pynt (valgfritt)

    Slik gjør du:

    Bak boller etter egen oppskrift, og la de kjøle seg ned.

    Ta iskremen ut av frysen, og la den tempereres i ca 10 minutter.

    Del bollene i to, form kuler eller skjær ut formen du ønsker i iskremen og ha mellom bollene. Topp med melis for ekstra lekkert utseende! Nyt. :)

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Kirsebæris
    Inspira Vaniljeis

    Du liker kanskje også

    Lun kirsebærpai med Sørlandsis Sjokokirsj
    Sørlandsis Sandwich og muffins
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring