Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Apple crisp med Sørlandsis Vanilje Jubileum

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    En smakfull vri på den populære Apple Crisp frokost-trenden. Kombinasjonen av varme epler og en iskald kule vaniljeis gir en deilig og lun smak. Denne smaker helt himmelsk. Vi har brukt Sørlandsis Vanilje Jubileum, men du kan også bruke andre kuleis smaker. Denne desserten er lett å gjøre både laktose- og glutenfri ved å bytte ut granola og is til en glutenfri/laktosefri variant. Vi har bandt annet Sørlandsis Vaniljesmak Laktosefri og Dugg Vegansk Kokos-is som er både laktose og glutenfri.

    apple crisp med Sørlandsis Vanilje Jubileum

    Dette trenger du:

    • 1 Boks Sørlandsis Vanilje Jubileum
    • 4 Stk Epler
    • Sprø Granola

    Slik gjør du:

    1. Del eplene i to og fjern kjernen.

    2. Skjær eplene i båter og legg dem i en ildfast form

    3. Hell over honning og godt med kanel. Vendt eplene om et par ganger.

    4. Stek eplene på 200 grader i 20-30 minutter. De skal være myke når du tar dem ut.

    5. Avkjøles i 10 minutter.

    6. Legg eplebiter i en skål og hell over litt granola.

    7. Topp med en raus kule Hennig Olsen Sørlandsis vanilje jubileum.

    8. Nyt

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Lun kirsebærpai med Sørlandsis Sjokokirsj
    Sørlandsis Sandwich og muffins
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring