Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Paals agurksorbet med prosecco

    Tid
    20 min.
    Vanskelighets­grad
    Normal

    Denne aperitiffen og drinken laget Paal Hennig-Olsen da han gjestet TV2-programmet Kystmat med Rune, Margit og Moi. På brygga på Sørlandet laget han en nydelig og frisk sorbet med agurk, som han toppet med prosecco og serverte gjestene. Prøv den!

    Dette trenger du:

    • 5 stk agurker
    • 50 g sukker
    • 50 g lys sirup
    • 2 ts eddik
    • 2 dl vann
    • Prosecco

    Slik gjør du:

    1. Kjør agurk, eddik, 1 dl vann og ½ ts salt i en blender og miks godt.
    2. Kok sammen 1 dl vann, sirup og sukker til en sukkerlake.
    3. Bland sammen agurkbasen med sukkerlake i en bolle. Sett blandingen på kjøl til basen er kald eller kjør i iskremmaskin.
    4. Server aperitiffen ved å fylle prosecco halvfullt i glasset. Ha så agurksorbet i glasset!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Frisk og frossen bringebærdrink
    Selskapsdrink med mango- og sitronsorbet
    Irish coffee med iskrem
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring