Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Rabarbrasuppe med vanilje-is

    Vanskelighets­grad
    Enkel
    Vurdering
    5/5

    Norsk forsommer betyr deilig norsk, rabarbra! Rabarbrasuppe er en klassisk dessert som er like god kald som varm. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis.

    Dette trenger du:

    • 250 g rabarbra
    • 1 liter vann
    • 200 g sukker
    • 1 ss potetmel til jevning
    • 1 boks Sørlandsis Vanilje Jubileum

    Slik gjør du:

    Slik gjør du:
    1. Vask og skrell rabarbraen og kutt i biter.
    2. Kok rabarbraen sammen med vann og sukker, la de koke til de faller sammen.
    3. Rør potetmel ut i kaldt vann til en jevn blanding og hell det i kjelen i en tynn stråle, mens du rører godt.
    4. Kok opp og server, eller sett kaldt om du vil servere den kjølig.
    5. Rett før servering topper du suppen lekkert med en nydelig kule av vår beste vaniljeis - Sørlandsis Vanilje Jubileum. Nam!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Eplekake med vaniljeis
    Rabrabramuffins med iskrem
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring