Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Krydderkokt pære med iskrem

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Frukt og iskrem smaker fantastisk sammen!

    Kombinasjonen passer både i friske desserter til hverdags og mer fyldige desserter i helg og ved spesielle anledninger. Har du forsøkt å servere pærene lune og krydderkokte sammen med iskrem? Kombinasjonene søtt og friskt, kaldt og varmt er helt nydelig sammen. Server sammen med en Inspira iskrem for en deilig dessertopplevelse med skikkelig god is! Hva med Inspira Premium Vaniljeis eller Inspira Frappé Karamellis? Pærer passer også nydelig med friske Inspira Lemon Pie!

     

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Vaniljeis
    • 4 stk pærer
    • 250 g sukker
    • 3 stk stjerneanis
    • 1 stk kanelstang
    • 1 stk vaniljestang
    • 1/2 liter vann
    • 1 stk karamellsaus til topping (valgfritt)

    Slik gjør du:

    1. Kok ned sukkeret til en gyllen karamell, og ha så i vann og krydderene.
    2. Skrell pærene, behold stilken på topp. Legg i laken så de dekkes av vannet, og ta isen ut av frysen.
    3. La pærene ligge i laken og isen tempereres i ca 15 minutter.
    4. Server i en fin skål, og topp med karamellsaus.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Vaniljeis

    Du liker kanskje også

    Rudolfs juleshake med Inspira kirsebæris
    DUGG iskrem med havre- og nøttecrisp
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring