Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Inspira Kirsebæris med crumble og kirsebærsaus

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Iskrem og crumble er en populær kombinasjon, og ikke uten grunn!

    Silkemyk, premium iskrem sammen med knasende sprø crumble og ekstra kirsebærsaus er en utrolig deilig dessert! Her har vi laget en variant med eksklusive og spennende smaker med Inspira Kirsebæris som har mørke sjokoladebiter og syrlig kirsebærsaus sammen med kaffe-crumble.

    Tips! Klarer du å la iskremen vente i 20 minutter på benken før servering, blir den temperert og smaker ekstra fantastisk.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Kirsebæris
    • 1 pk Bixit
    • 0,5 dl hasselnøtter, hakkes
    • 50 g smør
    • 1 dl sterk kaffe eller dobbel espresso
    • kirsebærsaus

    Slik gjør du:

    1. Smelt 50 g ekte smør i en gryte.
    2. Ha i en dobbel espresso, eller 1 dl sterk kaffe.
    3. Knus en pk Bixit-kjeks, finhakk hasselnøtter og ha i.
    4. Ha over smør/kaffe-blandingen og ta i ovnen på varmluft 180 grader i ca 20 min. Pass på at den ikke blir brent.
    5. Server crumble med to kuler deilig iskrem og ekstra kirsebærsaus.
    6. Nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Kirsebæris

    Du liker kanskje også

    Melkesjokoladevafler med Inspira Kirsebæris og bjørnebær
    "Bombe Alaska" med iskrem!
    Iskaffe med Inspira Frappé Karamell
    Gulrotkake med Inspira Frappé Karamell
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring