Vi støtter barn og unge

Hennig-Olsen Is bidrar årlig med økonomisk bistand til livssynsnøytrale lag, foreninger eller humanitære initiativ som støtter aktivitet og hjelp til barn, unge og vanskeligstilte grupper i samfunnet. Herunder kan du se et utvalg av de som har fått støtte. For 2024 har vi ikke mulighet til å støtte flere aktører enn dem vi allerede har avtaler med . Når vi igjen åpner opp for å motta søknader, vil informasjon fremkomme her.

17.mai-arrangementer:
Hennig-Olsen Is har dessverre ikke mulighet til å støtte aktiviteter knytter til 17.mai-markeringer. Henvendelser som omhandler søknad om støtte til nasjonaldagen (produktstøtte, lån av fryseutstyr, gevinster til fiskedammer etc etc.) blir ikke behandlet, og ei heller besvart pga kapasitet. Vi beklager, og ønsker alle en riktig fin nasjonaldag.

Russefeiring:
Vi i Hennig-Olsen Is har ikke anledning til å støtte noen form for russeaktiviteter, ei heller bidra med dugnader/dugnadsarbeid.  Vi ønsker dere lykke til med videre skolegang, og ikke minst med en minnerik og fin russefeiring når den tid kommer.

Produktstøtte:
Du kan søke om å få tildelt iskrem til et spesielt arrangement rettet mot barn, unge og vanskeligstilte i samfunnet. Søknad sendes via dette søknadsskjemaet. Søknadsfrist er fire uker før arrangementet og produktene må alltid hentes av mottaker på Ekspedisjonen hos Hennig-Olsen Is i Kristiansand, fredager mellom kl 09 – 11.30.

Leger Uten Grenser

Hennig-Olsen Is har inngått et langsiktig samarbeid med organisasjonen Leger Uten Grenser. Vi går inn som hovedsamarbeidspartner og støtter Leger Uten Grensers viktige nødhjelpsarbeid økonomisk. Samtidig jobber vi også internt med å utfordre våre egne grenser for å bli en enda bedre arbeidsplass.

Vipers håndballag

Damelaget som bidrar til å skape idrettsglede blant barn og unge i Kristiansand. Hennig-Olsen Is er stolt hovedsponsor av Norges beste håndballag!

1,- per solgte softis til Movember i november

Siden 2016 har Hennig-Olsen Is gitt over 500 000,- til Movember Foundation – organisasjonen som setter fokus på kreft og psykisk helse hos menn i november. Også i år gir vi 1,- per solgte softis i november i støtte til kampanjen!

Skeive Dager

Hennig-Olsen Is er en tydelig mangfoldsbedrift og er derfor stolt støttespiller til Skeive Sørlandsdager. Skeive Sørlandsdager ønsker å tydelig vise kjærlighet, mangfold, samhold, likeverd og likestilling.

Hennig-Olsen sponser Skeive Sørlandsdager
Hennig-Olsen sponser Skeive Sørlandsdager

Sør Cup

Hennig-Olsen Is støtter en av Norges største fotballturneringer for gutter og jenter mellom 7-19 år. Iskremglede og fotballglede siste helg før skolestart.

Sør cup logo

Start Toppfotball

Hennig-Olsen Is har i en årrekke støttet opp om Start Toppfotball. Sammen for Sørlandet er klubbens motto, og vi kan ikke være mer enige. Heia Start!

Norway Cup

Norway Cup er en av verdens største internasjonal fotballturneringer for barn og ungdom mellom 6 og 19 år. Turneringen er blitt avholdt siden 1972 og blir årlig arrangert i Oslo i august måned. Hennig-Olsen Is er en stolt samarbeidspartner i 2022, og vi gleder oss til å by på Kremen av iskrem til både spillere, trenere og deltakerfamiliene som skal delta på årets store turnering.

Norway cup og Hennig-Olsen Is