Om oss

Hennig-Olsen Is er Nordens største iskremprodusent. Siden 1924 har har vi laget kremen av iskrem. Årlig produserer vi ca. 30 millioner liter iskrem og frosne desserter på fabrikken vår i Hannevika utenfor Kristiansand. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. I tillegg lager vi vår egen sjokolade, karamell, krokan og syltetøy.

I dag er vi omtrent 230 årsverk fra nesten 30 forskjellige nasjonaliteter. I tillegg til hovedkontoret i Kristiansand, har Hennig-Olsen Is regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Historie

Hennig-Olsen Is er tredjegenerasjons familiebedrift og en av Norges få gjenlevende privateide bedrifter innen næringsmiddelindustrien. Siden 1924 har våre hemmelige iskremoppskrifter gått i arv fra generasjon til generasjon. Den dag i dag fører vi stolt tradisjonen videre og legger all vår sjel og lidenskap i å skape Kremen av iskrem!

  • 1924
  • 1960
  • 1980
  • 1993
  • 2017
  • Starten på et familieeventyr
  • Fra isbar til iskremfabrikk
  • Kampen om iskremmarkedet
  • Profesjonalisering og modernisering
  • 90 år med kremen av iskrem

Organisasjonen

Paal Hennig-Olsen

Administrerende Direktør

Jan-Erik Narvesen

HR Direktør

Hege Fiskaadal

Kvalitetsdirektør

Carl Christian Langfeldt

Innkjøpsdirektør

Vibekke Hellesund

Økonomidirektør

Jarl Søvik Olsen

Direktør Vareforsyning

Lillian Susanne Hall

Markedsdirektør

Marianne Stordal

Produksjonsdirektør

John Kjellesvik

Salgsdirektør

Velkommen til fabrikken!

Se fabrikken