Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Melkesjokoladevafler med Inspira Kirsebæris og bjørnebær

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Si farvel til kjedelige og tørre vafler! 😉

    Våre melkesjokoladevafler er nettopp det – fylt med hakket melkesjokolade som mykner i vaffeljernet. Mmm! Sammen med Inspira Kirsebæris og friske bjørnebær får du smaker som synger sammen. Kombinasjonen fløyelsmyk og iskald iskrem med lune vafler og friske bjørnebær blir til en nydelig dessert. Topp gjerne med litt ekstra hakket melkesjokolade!

    Tips! Vaflene kan du lage i forveien før gjestene kommer. La iskremen stå 20 min på kjøkkenbenken før servering, da blir den temperert og smaker ekstra godt!

    Prøv også våre Peanøttvafler med Inspira Peanøttis!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Kirsebæris
    • 4 dl hvetemel
    • 5 ss sukker
    • 1 ts bakepulver
    • 1 ts malt kardemomme
    • 4 dl melk
    • 3 stk egg
    • 100 g smeltet smør
    • 2 dl hakket melkesjokolade
    • 1 dl ferske bær

    Slik gjør du:

    1. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper.
    2. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 20 minutter.
    3. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stekes og avkjøles helt.
    4. La isen temperere på kjøkkenbenken i ca 20 min, da blir den myk og smaker best!
    5. Ha iskrem, bær og ekstra melkesjokolade over vaflene og server!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Kirsebæris

    Du liker kanskje også

    Peanøttvafler med Inspira Peanøtt-is og physalis
    Is og vafler! Bubblewaffle med iskrem
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring