Melkesjokoladevafler med Inspira Kirsebæris og bjørnebær
Si farvel til kjedelige og tørre vafler! 😉
Våre melkesjokoladevafler er nettopp det – fylt med hakket melkesjokolade som mykner i vaffeljernet. Mmm! Sammen med Inspira Kirsebæris og friske bjørnebær får du smaker som synger sammen. Kombinasjonen fløyelsmyk og iskald iskrem med lune vafler og friske bjørnebær blir til en nydelig dessert. Topp gjerne med litt ekstra hakket melkesjokolade!
Tips! Vaflene kan du lage i forveien før gjestene kommer. La iskremen stå 20 min på kjøkkenbenken før servering, da blir den temperert og smaker ekstra godt!
Prøv også våre Peanøttvafler med Inspira Peanøttis!
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Kirsebæris
- 4 dl hvetemel
- 5 ss sukker
- 1 ts bakepulver
- 1 ts malt kardemomme
- 4 dl melk
- 3 stk egg
- 100 g smeltet smør
- 2 dl hakket melkesjokolade
- 1 dl ferske bær
Slik gjør du:
1. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper.
2. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 20 minutter.
3. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stekes og avkjøles helt.
4. La isen temperere på kjøkkenbenken i ca 20 min, da blir den myk og smaker best!
5. Ha iskrem, bær og ekstra melkesjokolade over vaflene og server!