Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Gulrotkake med Inspira Frappé Karamell

    Tid
    60 min.
    Vanskelighets­grad
    Normal

    En deilig gulrotkake går rett hjem hos de aller fleste – og her har du iskremen å servere den med for å gjøre desserten enda mer komplett. Inspira Frappé Karamellis er en premium iskrem fyldig og full av smak av deilig kaffe og kaffekaramellsaus!

    Gulrotkaken lager du i forveien, og bør kjøles ned før den toppes med glasur. Den kan serveres helt enkelt på bordet med iskremen i boks, eller porsjonvis med en kule Inspira iskrem på toppen.

    Tips! La iskremen stå en halvtime i kjøleskapet så den tempereres til perfekt konsistens. Er du karamellelsker?  Prøv også å toppe desserten med vår nye Hennig-Olsens karamellsaus!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Frappé Karamellis
    • 3 dl sukker
    • 2,5 dl nøytral olje
    • 3 egg
    • 4 dl hvetemel
    • 1 ts natron
    • 2 ts bakepulver
    • 400 g revet gulrot
    • 125 g smør
    • 250 g kremost
    • 200 g melis
    • 2 ts vaniljesukker

    Slik gjør du:

    Visp sammen sukker og olje, tilsett egg og kjør på høy hastighet til du får en tykk blanding. Sikt inn de tørre ingrediensene og bland forsiktig til en jevn, klumpfri deig. Tilsett de revne gulrøttene til slutt.

    Hell deigen over i en papirkledd kakeform. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 40 minutter. Avkjøl på rist.

    Glasur:

    Sørg for at smøret er romtemperert. Pisk smør, kremost, melis og sukker sammen til en luftig glasur.

    Bre ostekremen over den avkjølte kaken og topp hvert kakestykke med en stor kule med Hennig-Olsen Inspira Frappé karamell.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Festdessert med Inspira Lemon Pie
    «Baked alaska» Isbombe med Inspira Lemon Pie
    Inspira Melkesjokoladeis med salt pepperkake-karamellsaus og crumble
    Juledessert med multeis
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring