Iskrem-
inspira­tørene

Vi er mer enn normalt opptatt av iskrem og tar ikke lett på oppgaven med å lage Norges mest foretrukne iskrem. Med sørlandsk sommer, tradisjonsrike oppskrifter og råvarer av høy kvalitet lager vi iskremen som alle nordmenn har lært å sette pris på.

Veldig mange av våre 250 medarbeidere er med å utvikle nye smaker, nye iskremer og helt nye konsepter. I desember 2016 mottok vi Matbransjens kompetansepris, og er stolte av at vår genuine satsning på kompetanse legges merke til.

Vi ønsker at alle skal kunne nyte iskrem til enhver anledning, hele året rundt. Fra barnebursdager, familiemiddager og vennekvelder, til jul og andre høytider, iskrem vil alltid være en vinner og lokke frem det lille smilet.

Det nytter ikke med snarveier når en skal lage den beste iskremen. Kun de beste råvarene brukes, og vi velger kvalitet i alle ledd. Vi bruker fløte fra norske kuer, lager vårt eget jordbærsyltetøy, og har vår egen lille sjokolade- og krokanfabrikk. Dette er ekte saker, og det kjennes på smaken.

Hennig-Olsen Is har alltid vært en ansvarlig hjørnesteinsbedrift med et raust forhold til samfunnet. Vi tror at et likestilt arbeidsliv, med vekt på god kjønnsbalanse og mangfold, gir en sterk, nyskapende og sunn bedriftskultur. Med ansatte fra mer enn 20 ulike nasjonaliteter blir mangfoldsledelse noe annet enn et fyndord i festtalene. Tilbud om norskkurs på arbeidsplassen, like muligheter og respekt for ulikheter er vår oppskrift for vellykket, praktisk integrering. En positiv effekt av vårt inkluderende arbeidsliv er en raskere integrering i det norske samfunnet.

Vekst i alle segmenter

ga rekordår