Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • Våre smaker
    • Sunnere varianter
    • For deg med allergi
    • Vegansk
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    (R)iskrem med rød saus til jul

    Riskrem med rød saus er en norsk favorittdessert til jul. Hvorfor ikke gi den en avkjølende vri med deilig vaniljeis i stedet for riskrem? Rød saus kjøper du eller lager selv – akkurat som tradisjonen din pleier å være. 😉

    Inspira Premium Vaniljeis er en av våre aller beste vaniljeiskremer med ekte vanilje fra Madagaskar og Tahiti. Laktoseintolerante gjester kan nyte Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak, en fullverdig iskrem uten laktose.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Premium Vaniljeis
    • 1 pk Rød saus

    Slik gjør du:

    1. Ta ut iskremen og la den temperere på benken i ca 10-15 minutter.
    2. Server vaniljeisen badet i rød saus i en pen skål, eller separat.
    3. Nytes umiddelbart!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Vaniljeis

    Du liker kanskje også

    Sørlandsis Sandwich og muffins
    Servere is og bær? Prøv Sørlandsis Knust krone-is jordbær
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Vi bruker cookies. For mer informasjon se vår cookies policy og personvernerklæring.