
Lun kirsebærpai med Sørlandsis Sjokokirsj
Hvem kan vel motstå kombinasjonen iskrem, sjokolade og kirsebær?
– I hvert fall ikke vi!
Lag en lun kirsebærpai med Sørlandsis Sjokokirsj og du får en herlig smaksopplevelse, som er enkel å tilberede og som passer til de fleste anledninger.
Dette trenger du:
- 1 stk Paibunn
- 5 dl Kirsebær
- 1 boks Sørlandsis Sjokokirsj
- Saus
- Sjokoladebiter
- Pynt etter ønske
Slik gjør du:
1. Lag paibunn, eller ferdig paideig klar til steking.
2. Fyll paibunnen med kirsebær uten stener.
3. Stek etter anvisning til din pai-oppskrift.
4. Temperer iskremen ved å ta den ut 20 min før servering for perfekt konsistens.
5. Topp eller server pai med iskrem, saus og ekstra sjokoladebiter.