Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Proff
Meny
  • Vår iskrem
    • Merkevarer
    • Iskrem
    • Allergenguide
  • Iskremlykke
    • Oppskrifter
    • Iskremfabrikken
    • Ofte stilte spørsmål
  • Om oss
    • Historie
    • Kontakt
    • Organisasjon
    • Presse
    • Jobb med oss
    • Bli kunde
  • Samfunnsansvar
    • Mangfold
    • Etikk
    • Miljø
    • Råvarer
    • Helse
    • Vårt engasjement
  • Hennig-Olsen Proff
Alle resultater

    Inspira Vaniljeis

    Så enkelt, men likevel så godt. Inspira Vaniljeis er premium fløteis med naturlig vanilje fra Tahiti og Madagaskar.

    Vis produktinfo

    Allergener

    Allergenet inngår i produktet
    Kan inneholde spor av
    Gluten
    Havre
    Hvete
    Kamut
    Rug
    Spelt
    Bygg
    Nøtter
    Cashewnøtter
    Hasselnøtter
    Makadamianøtter
    Mandel
    Paranøtter
    Pekannøtter
    Pistasjnøtter
    Valnøtter
    Egg
    Fisk
    Melk
    Peanøtter
    Selleri
    Sennep
    Sesamfrø
    Skalldyr
    Soya
    Svoveldioksid eller sulfitter
    Bløtdyr
    Lupin

    Ingredienser

    Skummetmelk, kremfløte (31%), sukker, skummetmelkpulver, glukose, vanilje-ekstrakt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (cellulosegummi, guarkjernemel, karragenan), vaniljekorn, fargestoff (annattoekstrakter). Kan inneholde spor av nøtter og peanøtter.

    Næringsinnhold

    Pr. 100 gram
    Energi 909 kJ / 218 kcal
    Karbohydrat 21.9 g
    - Sukkerarter 21.9 g
    Fett 12.3 g
    - Mettede fettsyrer 8.1 g
    Protein 4.2 g
    Salt 0.16 g
    Alle verdier er gjennomsnittlige, om ikke annet er oppgitt.

    Produktinformasjon

    Varenummer 320
    EPD-nummer 4097911
    GTIN 07041013200004
    Nettoinnhold 900 ml

    Du liker kanskje også

    Se alle produkter

    Inspira Lakrisis
    Inspira Kirsebæris
    Inspira Mørk Sjokoladeis

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontaktinformasjon
    Spørsmål og svar
    Vi bruker cookies. For mer informasjon se vår cookies policy.