Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Opp-ned iskake med kirsebæris

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Så enkelt kan du imponere og glede gjestene med verdens enkleste iskake!
    Med en premium iskrem som Inspira Kirsebæris, er iskremen dessert nok i seg selv. Server den på en lekker måte med disse enkle knepene.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Premium Kirsebæris
    • Friske bringebær
    • Sjokoladehjerter

    Slik gjør du:

    1. Sett isboksen på benken i ca 10 minutter for temperering.
    2. Dra en kniv langs kantene i boksen, og hvelv boksen på et fat.
    3. Toppes og pyntes med friske jordbær og sjokoladehjerter.

    Tips! Om du kjøler fatet, vil ikke iskremen "skli" rundt".

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Kirsebæris

    Du liker kanskje også

    "Bombe Alaska" med iskrem!
    Iskrem med bakte epler, krønsj og karamellsaus
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring