Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Vaffelkake med Inspira Melkesjokoladeis

    Tid
    10 min.
    Vanskelighets­grad
    Normal

    Sjokoladevafler med sjokoladeis høres enkelt ut, men kan virkelig bli en festdessert! Lag vaffelkake ved å bygge i høyden, og kombiner med en skikkelig premium, fløyelsmyk iskrem: Inspira Cookie Dough med deilige cookie dough-biter og sjokoladesauser i.

    Is og vafler går rett hjem hos de aller, aller fleste – uansett alder. Her har vi laget sjokoladevafler, her kan du lage vanlige, eller være enda mer kreativ og lage vafler i flere farger ved hjelp av konditorfarge. Barnas favoritt!

    Tips!

    Prøv også våre Peanøttvafler med Inspira Peanøttis eller Vafler med Melkesjokoladebiter og kirsebæris!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Cookie Dough
    • 4 dl hvetemel
    • 5 ss sukker
    • 1 ts bakepulver
    • 1 ts malt kardemomme
    • 4 dl melk
    • 3 stk egg
    • 100 g smeltet smør
    • 1 dl kokekakao

    Slik gjør du:

    1. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper.
    2. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 20 minutter.
    3. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stekes og avkjøles helt.
    4. La iskremen få temperere ca 20 min, så blir den lettere å jobbe med og smaker best!
    5. Anrett på fat en vaffelplate, smør så iskrem utover vaffelen, legg en vaffel oppå isen og gjenta til ønsket høyde på vaffelkaken.
    6. Topp det hele med mer iskuler og sjokoladesaus (valgfritt).

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Cookie Dough

    Du liker kanskje også

    Melkesjokoladevafler med Inspira Kirsebæris og bjørnebær
    «Baked alaska» Isbombe med Inspira Lemon Pie
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring