
Mini pavlova med Tricolor is
Pavlova er vel en kake-favoritt på 17.mai? Enda blir den servert med frisk iskrem! Mini pavlova lager du enkelt i forveien ved å klargjøre små porsjonstørrelser av marengs (kan lages flere dager i forveien).
Ved servering toppes søtsakene med noen kuler av dine gjesters favoritt iskremsmak – Sørlandsis Ekte Vanilje er en fløyelsmyk fløteis fra med ekte vanilje som passer til marengs! Topp gjerne med friske bær, litt saus eller syltetøy og server umiddelbart.
Dette trenger du:
- 1 boks Sørlandsis Ekte Vanilje
- Marengs
- Friske bær
- Melis (valgfritt)
Slik gjør du:
1. Lag marengs etter oppskrift, det finner du på nettet. Lag små mini-pavlovaer om du ønsker å servere porsjoner.
2. Oppbevar marengsen tørt (ikke i lukket boks) til servering.
3. La Sørlandsisen få stå 10 minutter på benken, og server så lekre kuler iskrem på toppen av marengsen. Topp med friske bær og gjerne et dryss melis. Nyt!