Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Lun plommekompott med iskrem

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Når de norske plommene i sesong, smaker de helt fantastisk! Ikke la de ligge på plenen og råtne – lag den deilig desserten plommekompott med smak av nydelige krydder, og topp med vaniljeisen fra Inspira-serien vår.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Premium Vaniljeis
    • ca 10 stk plommer
    • 100 g sukker
    • 1 dl vann
    • 1 stk kanelstang
    • 1 stk vaniljestang
    • 1 stk stjerneanis
    • 1 ss sitronsaft
    • evt. potetmel/maizena til jevning

    Slik gjør du:

    1. Del plommene og fjern steinen.
    2. Kok sammen alle ingrediensene. La det småkoke til plommene blir helt møre.
    3. Om kompotten er for tynn, kan du jevne med potetmel eller maizena.
    4. Avkjøl noe, men behold den lun og server med to deilige kuler vaniljeis på toppen!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Vaniljeis

    Du liker kanskje også

    Bursdags-iskake med Tricolor
    Daim iskake med salt karamellsaus
    Opp-ned iskake med kirsebæris
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring