Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Kanelsnurr og Softis

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Slik gjør du:
    Hev og stek kanelknutene, kutt et snitt på langs som går ¾ inn i kanelknuten.
    Fyll softis direkte i kanelknuten.
    Sprøyt salt karamellsaus i sikksakk og dryss karamellfudge over softisen. 

    Dette trenger du

    • 1 stl Serveringsbeger
    • 115-130g Softis mix fersk Epd:2494383?
    • 5g Hennig-Olsen salt karamellsaus Epd:6362156
    • 10g Hennig-Olsen karamellfudge Epd:5683446
    • 1 stk Kanelknute f.eks kanelknute Gigant Epd:5676804
    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Softis-mix fersk
    Salt Karamellsaus 325g
    Karamellfudge 1kg

    Du liker kanskje også

    Churros med Softisvulkan
    Cookie med Softisvulkan
    Croffle med Softisvulkan
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring