Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Iskrem-muffins

    Oppskrift fra
    Spoon
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Små iskrem-muffins med en kombinasjon av lys sjokoladeis, nøtter, sjokolade og noen klyper salt. En artig måte og servere is på, enkelt er det også! Perfekt for barnebursdag, dessert til gjester eller bare helgekos. Kan lages klart i forveien og hentes ut fra frysen ved anledning!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Cookie Dough
    • 300 g Mørk sjokolade
    • 3 ss kokosfett
    • 120 g pistasjnøtter
    • 60 g pekannøtter
    • Flaksalt

    Slik gjør du:

    Slik gjør du

    1. Fyll ett muffinsbrett med 6 muffinsformer. Smelt 200 g sjokolade sammen med 2 ss kokosfett i ett vannbad. Fordel den smeltede sjokoladen over formene og strø til slutt over grovhakkede nøtter og litt havsalt.

    2. Så fyller du hver form med en kule Inspira iskrem og setter i fryseren til det har stivnet.

    3. Smelt 100 g sjokolade sammen med 1 ss kokosfett. Rett før servering topper du ismuffinsene med smeltet sjokolade, pistasjnøtter og havsalt

    Tips: Denne oppskriften gir deg 6 iskremmuffins men ønsker man mindre sjokolade i hver muffins kan det økes til 8 eller 10.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Cookie Dough

    Du liker kanskje også

    Affogato - verdens enkleste dessert!
    "Bombe Alaska" med iskrem!
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring