Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Elvis’ favoritt-is

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    De sier Elvis Presley var glad i godsaker – og vi tror han hadde elsket denne: «En med alt!»

    Skikkelig god sjokoladeis fra Sørlandsis med sjokoladebiter, toppet med vår karamell-fugde og karamellsaus, peanøtter og baconcrisp! Her får du kremet iskrem med søt sjokolade sammen med knasende bacongull, seig karamellfudge og salt baconcrips. En komplett dessert for de som går «all in»!

    Tips! Sett frem toppingen i skåler og la folket style sin egen Elv-IS 🙂

    Dette trenger du:

    • 1 boks Sørlandsis Sjokoladesmak
    • 1 boks Hennig-Olsens karamellsaus
    • 1 boks Hennig-Olsens sjokoladesaus

    Slik gjør du:

    1. Ta ut Sørlandsisen og la den temperere 15 minutter på benken.
    2. Strø og saus over alt digg og nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Lun kirsebærpai med Sørlandsis Sjokokirsj
    Is og brownies til gjester? Prøv denne "iskaka"
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring