Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    DIY vaffel-sandwich

    Tid
    15 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Iskrem er gøy, og å få lage sin egen sandwich-is er stor stas!

    Samle familien, venner eller inviter til bursdagsfeiring og sett frem iskrem, saus og strøssel for dessertkos sammen. Sørlandsis Tricolor er perfekt for denne desserten med sine tre smaker, kombiner med en herlig grønn Sørlandsis Pistasj og favoritten Sørlandsis Sjokoladesmak.

    Tips! Lag sandwichene med vaffel-hjerter og iskrem inni klare på forhånd og sett kaldt. La gjestene pynte med saus og strøssel og nyt.

    Hennig-Olsens sauser og strøssel er perfekt for anledningen!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Sørlandsis Tricolor
    • 1 boks Sørlandsis Pistasjsmak
    • 1 boks Sørlandsis Sjokoladesmak
    • 1 pose Hennig-Olsens jordbærcrunch
    • 1 pose Hennig-Olsens tuttifrutti
    • 1 pose Hennig-Olsens egen krokan
    • Vafler ferdig pose eller fra bunn

    Slik gjør du:

    1. Lag vafler og avkjøl så de er helt kalde. Del opp hjertene.
    2. Sett iskremen på benken og la den temperere i 15 min.
    3. Legg iskule mellom to vaffelhjerter og klem sammen. Bruk kniv til å tilpasse kantene om nødvendig.
    4. Legg sandwichene på frys eller server umiddelbart.
    5. Sett frem skåler med strøssel og ha på saus, dypp hjertene med iskrem i strøsselet.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Opp-ned bursdagskake med Tricolor is
    Opp-ned dinosaurkake med Sørlandsis Pistasj
    Elvis’ favoritt-is
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring