Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Croffle med Softisvulkan

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Slik gjør du:
    Tin croissanten, og stek den i et vaffeljern på middels varme i 3-5min.
    Fyll en stor topp med softis oppi begeret, før du lager en fordypning i den ved hjelp av en is scoop.
    Sprøyt sjokoladesaus i fordypningen og dryss over sjokolade minilinser.

    Klikk her for enkel instruksjonsfilm

    Dette trenger du

    • 1 stk Serveringsbeger
    • 120-130g Softis mix fersk Epd:2494383
    • 15g Hennig-Olsen sjokoladesaus Epd:5683230
    • 10g Nic strøssel sjokolade minilinser Epd:5944095
    • 1 stk Croissant premium 80g Epd:3107380
    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Softis-mix fersk
    Sjokoladesaus 635g

    Du liker kanskje også

    Churros med Softisvulkan
    Cookie med Softisvulkan
    Kanelsnurr og Softis
    Båtis Klassisk
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring