Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Churros med Softisvulkan

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Slik gjør du:
    Frityrstek churros fra dypfryst tilstand (175grader i 2-3min).
    Renn av og vend dem i en blanding av sukker og kanel.
    Fyll en stor topp med softis oppi begeret, før du lager en fordypning i den ved hjelp av en is scoop.
    Sprøyt sjokoladesaus i fordypningen og dryss over daim kuler.

    Dette trenger du

    • 1 stk Serveringsbeger
    • 120-130g Softis mix fersk Epd:2494383
    • 15g Nic topping Nugattisaus Epd:4740692?
    • 10g Modelez strøssel daim kuler Epd:5895826
    • 4stk Churros sweet Epd: 6133771
    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Softis-mix fersk

    Du liker kanskje også

    Croffle med Softisvulkan
    Kanelsnurr og Softis
    Cookie med Softisvulkan
    Krokan Vulkan
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring