Her er årets småisnyheter fra Hennig-Olsen Is!

En av Norges mest populære sjokolader har funnet veien til isdisken, en opplevelsesrik klassiker fra Sørlandet blir oppgradert, kaffeelskere har blitt hørt og Hennig-Olsen Is lanserer en eksotisk smaksbombe. 

Nyheter fra Hennig-Olsen is 2023

 I tillegg kan iskremglade nordmenn glede seg over at det plantebaserte alternativet IDYLL Krone-Is Jordbær nå vil være å finne som multipack, med 6 stk i esken.  

 – Vi elsker nordmenns engasjement for iskremnyheter! Vi vil lage Kremen av iskrem for alle og årets første nyheter representerer en god bredde, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is. Blant nyhetene finner iskremelskere både voksne smaker, melkefri iskrem, glutenfri Krone-is og skikkelige smaksbomber både med frukt og Freia-sjokolade.  

Freia-suksessen fortsetter 

Freia Melkesjokolade gjorde braksuksess som iskrem da den kom i 2020. Nå kan iskrem- og sjokoladeelskere glede seg over at nok norsk favorittsjokolade finner sin plass i isdisken: Hennig-Olsen Is lanserer Freia Smil som pinne-is.  

– Når vi kombinerer det kjente og kjære i sjokoladeverdenen med det kjente og kjære i iskremverdenen skaper vi en sikker vinner – det beste fra to verdener. Vi gleder oss til å se hvordan Freia Smil som iskrem blir mottatt i de tusen hjem, sier Hennig-Olsen.

Dyreparken for alle 

Denne våren kommer Dyreparkisen i ny drakt og med nye spennende fruktsmaker: eple og fersken dyppet i overtrekk med jordbærsmak. Nyheten lanseres både som småis og som multipack med 10 stk i esken. 

I tillegg er selve isen melkefri, den har kun 63 kcal pr is og inneholder hele 50% frukt.  

– I over ett år har vi jobbet sammen med Dyreparken i Kristiansand for å utvikle et mer allergivennlig iskremalternativ. Nyheten inneholder også færre kalorier – og enda mer frukt. Vi er veldig stolte av denne innovasjonen, sier Hennig-Olsen. 

Kaffeelskende nordmenn får cappuccino på pinne 

At nordmenn elsker kaffe er ingen hemmelighet, så hvorfor er det så lite kaffe-is i det norske iskremmarkedet? Det har Hennig-Olsen Is gjort noe med. 

– Crème Cappuccino er et eksklusivt høydepunkt i småisdisken. Det er en helt spesiell cappuccino-is med mørkt sjokoladeovertrekk og smakfulle sjokobiter inni. En nytelse for alle kaffeelskere, forteller Hennig-Olsen. 

Eksotiske fruktsmaker fra Sørlandet 

Hvem drømmer seg vel ikke bort til eksotiske steder i vintermørket av og til? Nå lanseres NUDE Exotic Fruits som lar deg drømme deg bort til eksotiske ferieminner med smaker som pasjonsfrukt, guava, mango, ananas, lime og appelsin. 

– NUDE-serien vår er laget med få ingredienser og gir den friske følelsen av å spise frukt på pinne, forklarer Hennig-Olsen.
– Våre eksisterende NUDE-smaker gjør det godt både som småis og boksis, så nå tilfører vi varianten Exotic Fruits som blir en eksotisk smaksbombe. Selvsagt også med 80 % frukt, sier han.  

Hennig-olsens plantefrie IDYLL kroneis multipack

IDYLL Krone-Is Jordbær 6pk 

Det blir ingen iskremsesong uten Krone-is, og Hennig-Olsen Is har tilbudet for allergikere og veganere. Nå kommer plantebaserte IDYLL Krone-is Jordbær i 6-pk, en plantebasert is med vaniljesmak og hjemmelaget jordbærsyltetøy og vegansk sjokolade i glutenfri kjeks. 

– Vi har blindtestet den plantebaserte krone-isen vår mot den klassiske krone-isen, og IDYLL får gode skussmål for sin kremete konsistens tross sin plantebaserte base uten melk eller fløte, forteller Hennig-Olsen. 

 

Innfører klimamerking på iskrem 

I 2023 merker Hennig-Olsen Is all iskrem med lavt klimaavtrykk. Både NUDE Exotic Fruits og Dyreparken 50% frukt tilfredsstiller kravene til merkingen, les mer her 

Alle nyhetene er tilgjengelig fra uke 8 hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris samt Shell, Esso, Deli de Luca, Mix og Jafs (utvalget kan variere).