Neste generasjon slush

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger. Produktet er utviklet i samarbeid med Lerum, og produseres på saftfabrikken deres i Sogndal. Vi liker å kalle SLURP neste generasjon slush.

Hvorfor velge SLURP?
SLURP er en helt unik smaksopplevelse
SLURP er laget med frisk og naturlig smak av frukt og bær, slik det virkelig smaker. Dette har vært ett av hovedfokusområdene mens vi har jobbet tett sammen med Lerum for å utvikle de ulike SLURP smakene.

Det er kun brukt naturlige farger i SLURP
Vi har ingen AZO farger i noen av SLURP smakene, og det er vi stolte av. Naturlighet er viktig for oss. Samtidig har vi ved bruk av naturlig frukt og grønnsaksjuice klart å få frem fine og klare farger som gir en tydelig indikasjon på smaken.

SLURP kommer i miljøvennlig emballasje
Vi tar miljøet på alvor og derfor kommer SLURP konsentrat på 1,5 liter standard PET flasker med pant. Disse inngår i standard pante-ordning og bidrar dermed til minimalt avfall og forsøpling av miljøet vårt.

Hennig-Olsen har et landsdekkende service- og salgsapparat
Du får den samme profesjonelle oppfølgingen på SLURP som ved salg av f.eks. softis og milkshake fra Hennig-Olsen, uansett hvor du befinner deg i landet.

SLURP er et svært lønnsomt produkt
Til tross for bruk av naturlige råvarer når det kommer til smak og farge, kan vi tilby SLURP til en svært konkurransedyktig pris, som bør gi alle kunder en bruttofortjeneste på minimum 80%.

Vil du selge SLURP?

Ta kontakt!

Finn nærmeste salgskonsulent