Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Stekte pærer og Nyt SaltKaramell

    Tid
    50 min.
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Stekte pærer er en skikkelig slager hos de fleste, dette er desserten som imponerer. Silkemyke ovnsbakte pærer med hasselnøtter, honning og vanilje smak toppet med lekre urter som serveres sammen med Nyt SaltKaramell is. Dette er den perfekte kosen for både hverdags og helgekvelder! Den er lekker å se på og smaker fantastisk.

    Karamellelsker? Prøv denne oppskriften med noen andre av våre karamell-is: Inspira Frappé Karamellis, Sørlandsis Karamellsmak eller plantebaserte Idyll Salt karamell!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Nyt SaltKaramell
    • 3-5 Pærer
    • Litt Hasselnøtter
    • 1 Vaniljestang
    • Litt Honning
    • Grønne urter

    Slik gjør du:

    1. Skrell og del pærene i to. Skjær ut kjernen, men behold stilken på for estetikkens del.

    2. Legg pærene i en ildfast form og hell over litt honning, finhakkede hasselnøtter og en vaniljestang. Et lite dryss kanel er også veldig godt.

    3. Stek pærene midt i ovnen på 180 grader i rundt 40 minutter til de er litt myke.

    4. La pærene avkjøles før du serverer.

    5. Legg rause iskuler av Nyt SaltKARAMEL oppå pærene. Pynt med litt hasselnøtter og grønne urter, gjerne mynte eller sitronmelisse.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Vannmelonkake! Fruktsalat med iskrem
    Sørlandsis og bær til 17. mai
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring