Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • Våre smaker
    • Sunnere varianter
    • For deg med allergi
    • Vegansk
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Sørlandsis iskrem-sandwich

    Oppskrift fra
    Smaken av Oslo
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Lag din egen sandwich-is!

    Du trenger egentlig bare kjeks og Sørlandsis. Men hvis du vil gjøre dem ekstra fine vil litt sjokolade, strøssel og nøtter gjøre susen. Kjekstypen bestemmer du selv. Se etter hva du har i skapet eller kjøp en pakke i butikken. Velg enkle havrekjeks, sjokoladecookies eller andre kjeks du liker.

    Tips!
    Et godt råd er å fryse kjeksene før du skal fylle dem med is. Da brekker de ikke så lett når du klemmer sammen is og kjeks, og isen smelter heller ikke så fort når kjeksene er like kalde som isen.

    Dette trenger du

    • 1 pk kjeks, velg familiens favoritt
    • 1 boks Sørlandsis Tricolor
    • 1 plate kokesjokolade
    • Pistasjnøtter
    • Strøssel
    1

    Slik gjør du:

    Legg kjeksene i fryseren. Du kan også legge et lite stekebrett eller en annen metallform i frysen til å legge de ferdige Sørlandsis sandwichene dine på når du lager dem.

    2

    Ta opp Sørlandsis Tricolor fra fryseren. La den stå på benken til den har tint nok til at du kan lage kuler.

    3

    Ta opp kjeks og metallbrett fra fryseren. Legg et bakepapir på brettet.

    4

    Scoop opp iskuler og legg dem på en kjeks. Ta en ny kjeks og press sammen til en Sørlandsis sandwich. Legg sandwichen din på det kalde metallbrettet, mens du lager resten. Sett brettet med iskremsandwicher i fryseren.

    5

    Hakk pistasjnøttene og smelt sjokoladen. Ha strøssel i en skål. Hent opp sandwichene dine. Dypp halve Sørlandsis-sandwichen i sjokoladen og dryss kjapt med strøssel eller nøtter, for sjokoladen stivner fort på den kalde isen.

    6

    Nå er Sørlandsis sandwichene dine klare til servering, men de kan også fryses igjen til dagen etter. Lurt at iskremsandwichene får stå og mykne litt før dere setter tennene i dem. Nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Sørlandsis Tricolor

    Du liker kanskje også

    Sandwich på pinne
    Sandwich iskake
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Vi bruker cookies. For mer informasjon se vår cookies policy og personvernerklæring.