Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • Våre smaker
    • Sunnere varianter
    • For deg med allergi
    • Vegansk
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Påskeappelsin med sorbet

    Oppskrift fra
    Smaken av Oslo
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Gult er kult!

    Dette må være verdens beste og enkleste påskedessert.

    Strengt tatt er den like god hele året, men altså også supergod til påske. Desserten har bare fem ingredienser og det er minimalt med arbeid med den.

    Like lettvint å lage på hytta som hjemme.

    Tips! Dette er en sunn dessert med sorbet og frukt, som passer like bra til hverdags som i ferien.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Dugg Mangosorbet
    • 4 appelsiner
    • 1 granateple
    • 1 kvast fersk mynte
    • 1 Kvikk Lunsj

    Slik gjør du:

    Skjær toppen av appelsinene, fjern fruktkjøttet og legg det i en bolle. Sett gjerne de uthulede appelsinene i frysen så lenge. (Er du på hytta kan du sette dem ut i snøen!)
    Fjern de hvite hinnene fra appelsinene og skjær det rene fruktkjøttet i biter.
    Rens granateplet og legg kjernene sammen med appelsinkjøttet. Finkutt mynten, bortsett fra et par fine blader du kan bruke til pynt, og bland forsiktig inn. Du kan godt gjøre dette på forhånd, for appelsinblandingen står seg greit i kjøleskapet til dagen etterpå.
    Ta ut appelsinskall-bollene fra fryseren og fyll dem først med litt fruktsalat. Så legger du på noen kuler sorbet og til slutt litt fruktsalat på toppen. Stikk en stripe Kvikk Lunsj i hver appelsin og pynt med myntebladene. Servér!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Boller med is
    DUGG Ismocca
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Vi bruker cookies. For mer informasjon se vår cookies policy og personvernerklæring.