Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Opp-ned iskake med HaPå-popcorn

    Tid
    5 min.
    Vanskelighets­grad
    Normal

    Dette er drømmekaken for deg som elsker det salte, søte og kalde. En enkel iskake med knasende sprø, salt og karamellaktig popcorn på topp.

    Iskaken er en av våre geniale opp-ned-varianter, hvor alle smaker i Sørlandsis-serien vår passer perfekt.

    Alle elementene til kaken kan lages klar god tid i forveien, og settes til side.

    Dette trenger du:

    • 1 boks Sørlandsis Sjokobiter
    • Karamellsaus (kjøpt eller hjemmelaget)
    • 100 g pecannøtter eller andre nøtter du liker
    • 100 g popcorn (ferdig eller poppet selv)
    • 1 glass HaPå
    • flaksalt

    Slik gjør du:

    Slik lager du sprøtt popcorn med HaPå:

    1. Bland sammen popcornet med glasset med HaPå.
    2. Spre det utover en langpanne med bakepapir. Strø på flaksalt.
    3. Sett på midterste rille i ovnen på 170 grader i 10-12 minutter. Avkjøl hele langpannen på rist til det har fått romtemperatur.

    Slik klargjør du iskaken for servering:

    1. Hold isboksen under rennende varmt vann i 10 sekunder.
    2. Vend iskremboksen oppned på et fat.
    3. Pynt med sjokoladekuler og nøtter etter eget ønske rundt kanten. (Lurt for å stoppe eventuell rennende is og sjokoladebiter).
    4. Samle sammen karamellpopcornet og stable bitene opppå kaken.
    5. Topp det hele med karamellsaus.

    Server umiddelbart!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Daim iskake med salt karamellsaus
    Fotballkake med pistasjis til barnebursdagen
    Opp-ned iskake i vinterdrakt
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring