Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Opp-ned eplekake med Sørlandsis Cookies

    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Deilig, lun eplekake med iskrem er en nydelig dessert for både middagsgjester, helgekos eller til bursdagsfeiringen. Eplekaken kan du lage fra bunnen av etter ønske, eller «jukse litt» – sånn som oss. Iskremen gjør kaken til en ekstra populær rett – her har vi brukt Sørlandsis Cookies som har deilig smak av kanel og kardemomme. Perfekt kombinasjon med eplekaken!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Sørlandsis Cookies
    • 1 pose eplekake (eller hjemmelaget)
    • 3-4 epler
    • 2 ss sukker
    • 1 ss kanel

    Slik gjør du:

    1. Finn en rund form og legg bakepapir i bunn. Smør sidene med smør.
    2. Skrell epler og skjær dem i båter som du fordeler tett i bunnen av formen.
    3. Strø over litt sukker og kanel på eplene.
    4. Hell kakerøren over eplene og stek i ovn. (Følg anvisning på posen)
    5. La kaken stå 10 min etter steking på benken, før du hvelver den over på et brett så bunnen blir toppen.
    6. Serveres gjerne lun, sammen med deilige iskremkuler. Nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Bursdags-iskake med Tricolor
    Daim iskake med salt karamellsaus
    Chèvre-is med pæresalsa
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring