Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Mini marsipan-iskake

    Oppskrift fra
    Margit Dale
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Dette er en smakfull og artig måte å servere krone-is på. Nesten som en mini marsipan-iskake. Passer supert på 17. mai!

    «Iskrem med marsipan og friske bær smaker fantastisk!»- Margit Dale

     

    Dette trenger du:

    • 100 g marsipan
    • 4stk Krone-is jordbær
    • 1dl pisket krem
    • Friske bær

    Slik gjør du:

    Kjevl marsipanen tynn. Trykk ut rundinger på ca. 11 cm med et glass eller en bolle. Kle hver krone-is med marsipan.

    Ha krem i en kakesprøyte og pynt på toppen av isen. Pynt kremen med friske bær eller strøssel etter smak.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Mini pavlova med Tricolor is
    Mini marengs med iskrem
    Daim iskake med salt karamellsaus
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring