Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Hjemmelagde is-pinner med DUGG kokos-is og granola

    Oppskrift fra
    Smaken av Oslo
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    Det er moro å lage sine egne ispinner! La store og små fylle isformene med sunne godsaker, kombiner med Dugg vegansk kokos-is – og vips: Familiens nye isfavoritt er skapt!

    Det fine med å lage egne ispinner, er at du kan fylle isformene med dine og familiens sunne favoritter. Finn frem frukt, bær og granola. Seks isformer og en boks Dugg kokos – og du er klar til å lage dine egne, sunne granola-ispinner.

    Selve isen slipper du å lage selv, for det har vi gjort for deg. 😉


    Du kan bruke hva du vil av frukt og bær, men her brukte vi banan, bringebær, jordbær, kiwi, bjørnebær, blåbær og ananas. Banan er supert å bruke i ispinner. Den får en deilig konsistens når den har vært frosset. Skjær de andre fruktene i tynne skiver eller små biter. For store biter kjennes nemlig som harde isbklumper – og det vil du ikke.

    Dette trenger du:

    • 1 boks DUGG Vegansk kokos-is
    • 6 stk ispinneformer
    • granola - din favoritt, hjemmelaget eller kjøpt
    • frukt skåret i biter

    Slik gjør du:

    Dette trenger du:

    6 ispinneformer
    1 boks Dugg kokos
    Granola - din favoritt enten den er hjemmelaget eller kjøpt på butikken
    Frukt skåret i biter
    Bær

    Slik gjør du:

    Hent boksen med Dugg kokos opp fra fryseren, og la den stå og bli myk på benken.
    Så skjærer du frukten og bærene du har valgt i mindre biter.
    Når isen er myk, kan du gi den en runde med stavmikseren til den har softis-konsistens. Nå er du klar for å lage ispinner.
    Ha litt is i bunnen av ispinneformene. Fyll så opp lagvis med litt frukt, bær og is. Det er viktig at du har nok is i hver form til at isen holder resten av ingrediensene sammen.
    Sett isformene i fryseren og la dem stå minst fire timer.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    DUGG iskrem med havre- og nøttecrisp
    DUGG Sorbet & chiapudding
    Vannmelonkake med is
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring