![](https://www.hennig-olsen.no/wp-content/uploads/2022/03/HennigOlsen_1203_GIF_Inspira_Sjokolade-oreo-og-krem_6-scaled-e1648719341876-1140x881.jpg)
Favoritten! Melkesjokoladeis med Oreo, krem og saus
Stopp en halv sjokoladeelskere, denne kombinasjonen må dere teste!
En skikkelig digg iskrem: Inspira Melkesjokoladeis sammen med Oreo, pisket krem, Hennig-Olsens sjokoladesaus og karamellfugde er en festdessert! Her får du syndig søtt med fløyelsmyk iskrem, knasende kjeks og seige fugdebiter. Sjokoladehimmelen…
Dette trenger du:
- 1 boks Inspira Melkesjokoladeis
- 1 boks Hennig-Olsens sjokoladesaus
- 1 pose Hennig-Olsens karamellfudge
- 1 pk Oreokjeks
- 1 boks pisket krem
Slik gjør du:
1. Sett iskremen til temperering på benken 15 minutter før servering.
2. Pisk krem eller bruk ferdig fra sprayboks.
3. Knus Oreokjeks og legg i bunn. Topp med kuler, krem og ekstra Oreo.
4. Dryss over karamellfugde og ha på ekstra sjokoladesaus. Nyt!