Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    DUGG Sorbet & chiapudding

    Oppskrift fra
    Smaken av Oslo
    Vanskelighets­grad
    Enkel

    En deilig og enkel dessert til mange – eller en sunn, liten hverdagssnack bare for én!

    Når du fyser på noe godt, men har lyst på et sunnere alternativ, kan vi anbefale en super kombinasjon: Dugg sorbet og chiapudding. Våre forfriskende sorbeter i DUGG-serie har et høyt innhold av frukt og bær. Kombiner sorbeten med en trendy chiapudding laget med chiafrø, som er fulle av omega 3 og fiber! Silkemyk chiapudding med kokossmak toppet med en frisk sorbet og litt bær eller frukt. Nam!

    Oppskriften er til én person, og kan fint ganges opp for flere porsjoner.

    Dette trenger du

    • 3 ss chiafrø
    • 2 dl kokosmelk (gjerne lett)
    • 1 kule DUGG Sorbet Bringebær
    • frukt og bær etter ønske
    • 1 ss ristede kokosflak
    1

    Bland sammen chiafrø og kokosmelk. Rør godt.

    2

    La blandingen tykne på benken i 10-15 minutter og rør igjen, slik at du får en jevn og fin blanding. Hell over i passende glass og sett blandingen i kjøleskapet minst en time. Du kan gjerne lage chiapuddingen dagen før, om det passer best for deg, for den kan godt stå i kjøleskapet til dagen etter.

    3

    Ha litt frukt i et serveringsglass og fyll på med chiapuddingen. Legg en kule Dugg sorbet på toppen av puddingen og ha på mer bær eller frukt, om ønskelig.

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    DUGG iskrem med havre- og nøttecrisp
    DUGG Mango- og bringebærsmoothie med crunch!
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring