Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Softisbåt
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Browniesandwich med vaniljeis

    Tid
    15 min.
    Vanskelighets­grad
    Normal

    Brownies og iskrem, mmm! Dette er en klassisk favorittdessert servert på en litt annerledes måte. Med vaniljeis mellom deilige browniesbiter får du fyldig sjokolade med frisk iskrem – en komplett dessert som faller i smak hos de fleste.

    Desserten kan med fordel lages i forkant og stå i frysen til gjestene kommer!

    Tips!

    Vil du lage en vegansk variant? Fyll browniesandwichen med Dugg Vegansk Kokosis.

    Vil du lage en laktosefri variant? Prøv Sørlandsis Laktosefri Vaniljesmak mellom browniesbitene.

    Vil du lage en lettere variant? Følg oppskrift på en lettere brownie og bruk Sørlandsis Duo Uten tilsatt sukker. 

    Dette trenger du:

    • 1 boks Sørlandsis Vaniljesmak
    • 1 pk brownies

    Slik gjør du:

    1. Lag brownies i langpanne etter oppskrift eller anvisning på pakken. Pass på at den blir høy nok til å kunne deles i to lag på langs.
    2. La browniesen avkjøles og ta ut iskremen som tempereres på benken i ca 10 minutter.
    3. Del browniesen i to på langs og legg "topplaget" til sides. Fordel et godt lag med vaniljeis på browniesbunnen (pass på at isen er myk nok for dette steget).
    4. Ha på "topplaget" med brownies på isen, del i passende porsjoner og legg i frysen.
    5. Server og nyt!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Du liker kanskje også

    Daim iskake med salt karamellsaus
    Eplekake med vaniljeis
    Iskake deluxe!
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Personvernerklæring